Cykelpaket "Kulturkick i Sveriges trädgård"

Cykelpaket med helpension

Unna dig några riktigt avkopplande och njutningsfyllda dagar i hjärtat av Blekinge. Här, i anrika Brunnsparken bor du trevligt i villa Flora Viola och har härliga cykelvägar inom bekvämt avstånd.

Dag 1. Du anländer till Ronneby och checkar in på ditt boende. I det närbelägna Café Mandeltårtan bjuds du på eftermiddagsfika med smörgås och naturligtvis - den berömda mandeltårtan! Resten av eftermiddagen kan med fördel spenderas i Brunnsparken med vackra trädgårdsmiljöer och Brunnsbadet intill. Här finns också mycket intressant historia från brunnsepoken att ta del av. Kvällen avslutas med en sväng till kulturkvarteren och middag på Ronneby Café och Matsal.

Dag 2. Idag är det cykling som gäller. Du får med dig ett lunchpaket och trampar ut i omgivningarna som bjuder på slottsmiljöer och historia i vackra eklandskap. I den gamla byskolan hälsar du på hos Susanne Demåne, som delar med sig av sin konst och sin trädgård. Dagen avslutas med middag hos Restaurang Vikakillan, som dukar fram av traktens specialiteter. Sedan cyklar du den lilla biten tillbaka till villa Flora Viola och din sköna säng.

Dag 3. Beroende på när du har tänkt lämna Ronneby, finns här en del alternativ till förströelse på förmiddagen. På söndagar är det t ex loppis i Brunnshallarna, en klassisk attraktion som lockar många besökare. Eller varför inte ett dopp i brunnsbadet, eller kanske en cykeltur till?

Ankomstdag: Onsdag-lördagIngår i detta paket:
2 övernattningar (del i dubbel- eller 2-bäddsrum)
inkl frukost, sänglinne och handduk
Välkomstfika, 1 lunchpaket,2 middagar
Karta med färdbeskrivning, tips och information om landskapet
Pris: 2.650:-/person

Tillägg för enkelrum: 700:-
Barnrabatt upp till 12 år: 300:-

OBS! På denna tur måste egen cykel medtagas!

Till bokningsformulär>>